Додати коментар
Anonymous
Будиночок справді казковий, але його власниця не дуже приємна персона, Відпочинок був би неперевершиним,якщо б її не зрозуміла поведінка. Мало того, що вона слідкувала за кожним кроком,лежачи розмовляла по телефону в наших кімнатах,де були всі особисті речі,непопереджуючи підселила якихось інших людей (уявіть собіі таку ситуацію: заходить зранку дівчинка до ванни, а з неї виходить дивний чоловік),коли ми дивились телевізор,переключала на той канал, який хоче дивитись сама,та ще й увірвалась до кімнати наполягаючи на тому, щоб ми негайно лягли спати, а коли ми відмовились, то почала обзивати, Погодьтесь, це ненормальна поведінка власниці з клієнтами!!! Я впевнена, що всі позитивні коментарі написані підставними людьми,або ж самою власницею!!! Спочатку,ця людина здавалась доброю та привітною, але потім зрозуміли яка вона насправді!!!
Семья Дидковских
Мы всем семейством довольно часто ездим отдыхать в «Казковий будиночок»!!! И мы очень довольны буквально всем. В доме очень хороший ремонт, все удобства, огромный телевизор в холле. Пейзаж просто супер.
Хозяйка очень приятная женщина. Готовит очень хорошо.
P.S Уважаемый Гузар:) хватит бред нести. Вы для начала хоть определитесь какого вы пола. А то в начале ты "отдыхал", а в средине не "поняла". Раздвоение личности что-ли? Или может ацетон не сын хозяйки нюхать любит, а вы? Не красиво такое о конкурентах писать!!!
Мар'ян, Іра, Віталік, Катя,Рома,АнтонДяка
Прівєтік, хочу спочатку послати всіх тих хто пише туфту- а не пішли б ви........ Відпочинок у хазяїнів просто супер милі і приємні, шо требе тим поможуть, ДЯКУЄМ ЗА СУПЕРОВИЙ ВІДПОЧИНОК!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
альбина
хотелось бы отдохнуть на новый год у вас.А сколько стоит проживание на сутки семье из 3 человек?
Гузар:)
люди,вы че,ваще? я раз отдыхал у этой хозяйки,ощущение ниже среднего:( к тому,что хозяйка водила домой мужиков всяких,и закатывала пьяные оргии,изза которых нельзя было выспатся,
можно прибавить еще полу-умного деда, (тестя,как я поняла) за которым явно психушка плачет. ну и в придачу под ногами всегда крутится ее недоделаный сынок-токсикоман,от которого за 100м несет ацетоном... нарик такой себе малолетний.

если надумаете все таки ехать туда,берите спутниковый телефон,а то нихрена там не работает КС,и в случае сердечного припадка(что обязательно случится) придется тащится 2км в лес,чтоб позвонить оттуда.
короче,решайте сами..
если будут вопросы,задавайте их на мило. nirvana@xaker.ru
Ирина
Добрий день! Підскажіть, будь-ласка, скільки коштує проживання на двох на період з 31.12.2009 по 03.01.2010р. та чи є ще вільні місця? 0973295822, 5748969@ukr.net
Андрей
Добрый день!!! Скажите пожалуйста, есть свободные места (6 человек) на 30.12.09-04.01.10. Сколько будет стоить, оплата.Спасибо.
dok-cherkasov@mail.ru
любочка и ирочка
скажіть, будьласочка, скільки нам коштуватиме номер на новорічні свята? lyubov-tomka@yandex.ru
Виктор ( казах)
Привеееет! Пипец вы зашифровались!? Никак не дозвонишся! жд ответа ... можно потрындеть в СКАЙПе по адресу (Кирикур) ... если .. что...?!