Додати коментар
5
Діма
я живу за 90 км від Буковеля,абонименти треба брати літом, зараз до кінця листопада діють знижки, я взяв на цілий день по 65 гр.сюда входить і нічне катання, з`їжджаю в середньому 30-40 раз, в Буковелі дорого якщо брати одиночні, цієї зими був десь 20 раз. А в загалі Драгобрат мені більше подобається, красота неймовірна!
Лижі це найкраще що є! тільки там відчуваєш себе вільним, і це відчуття, коли адреналін зашкалює!!!
Виктор
Буковель-- супер!!!!
Наталия
Де брудно? Все клас ціни трохи дорогуваті, але що то за курорт, получаєш адреналін і даром?.. так не буває. Без грошей треба сидіти вдома.
Все супер тільки вставати треба раніше бо тягнучка 3 км. обслуга мені сподобалась і кафешки, швидко все, а на рахунок туалету - ліс рядом жопа мерзне -- романтика!!!!
Jony
Закопани ГІВНО !!!!!
Марина
Дуже дорогі цього літа абонени !!!!!!!!
777
Буковель реально говно, в Сдовакие лучше!!!
Катерина
мабуть найгірший недолік - дуже багато людей на трасах. весь час доводиться слідкувати, щоб не збити дитину, або не налетіти на когось. Щодо всього іншого - дуже подобається.
Татьяна
Акционеры компании Буковель-ВОРЫ!!!
Проплатили за неделю отыха в январе 2009г. 14000грн. По причинам болезни не смогли выехать в тот же день. Написали заявление, позвонили. Любезно ответили что можем заехать через неделю. Но не через неделю, не через две нас не приняли. Попросили вернуть деньги долго обещали но в итоге сказали что мы никогда не возвращаем. ВОРЫ елитной компании: Глава Правления Шевченко директор Родзиняк и гуппа юристов во главе Кричуна!
Светлана
Конечно,впечатлений масса!!И в основном все только положительные!!Дороговато,но можно позволить ,хотя бы раз в году,этот отдых -того стоит.Я была в первый раз -может поэтому так восприняла.Единственное ,что мне не понравилось ,что на 14 подъемнике(сверху),работники,которые должны следить и помогать тем ,кто приезжает,а инм сидят безвыласзно в будке.Например,я упала на выходе,подруга попыталась мне помочь,ее чуть не придавило следующими креслами,люди все начали кричать-вот только тогда нас заметили и остановили подъемник!!!!А один подъем стоит,извините,не дешево-мог сервис быть и по лучше.И не все проффесионалы,много таких,как,я,новичков.Слова благодарности работникам подъемника №7 и тем,кто работал в сноупарке(в районе 2подъемника)16марта 2009г.!!!А ,вообще,всем ,кто еще не был -настоятельно рекомендую побывать на Буковеле!!!
саня
так сталось,що цього року прийшлось декілька раз бути на Буковелі. На рахунок катання- цей рік удачний, завдяки снігу. Хто хотів накататись- ВІДТЯГНУЛИСЬ ПО ПОВНІЙ. На рахунок житла і харчування. Можна знайти залежно від вашого достатку на любий смак. Недоліки самого Буковеля. це велика будова і як на всякій будові великий бардак, особливо дороги на самій території курорту. Порада на майбутнє- краще жити в навколішних селах. Прожиття дешевше і екологія краща. Поляниця помаленько перетворюється в величезну клоаку. А так - НОРМАЛЬНО.
5